mai 01, 2011

Inimesed on ilusad ja head

"Inimesed on ilusad ja head!" Just nii mõtlen, kui erinevate inimestega kohtun. Jah, tean et olen naiivne uskudes esimesel kohtumisel, seda et inimesed on siirad, kuid tegelikult on see ainult väline viisakus, mis on kuskilt eestlastele külge jäänud, sest nii käitutakse Ameerikas, näiteks. Kohe on käes 7.mai, mis tähendab minu jaoks ühte järjekordset heategu. Seekord otsustasime koos vabatahtlike noortega talgupäeval appi minna Jõgevamaal asuvasse Siimusti lastekodule "Metsatareke".
Antud projekti raames oleme saanud tasuta kütuse Alexelalt, et kohale sõita, jogurti ja juustu annetas vabatahlike söögilauale Valio, Tamrex andis töökindad. Vabatahtlikke, kes lastekodule appi lähevad on kokku 20, kuid nende transportimiseks on vajadus väikebusside järele, ning otsustasin meie koostööpartnerilt, kelle käest tavaliselt autosid/busse rendime küsida, kas nad oleksid nõus meile selleks päevaks 2 väikebussi tasuta kasutada andma. Mis te arvate, mis nad vastasid? Jah, te ei arva seda ära....kuid vastus selline: "Ühe bussi väljarentimine on meeletu kulu, me juba teeme heategu, sest meil on töötavad inimesed, kes muidu oleksid töötud."
Igaüks teeb järeldused ise, kuid mind lõi selline suhtumine pahviks. Oleks ju piisanud: "Me ei tegele sponsorlusega" :))))
Siit edasi ühe järjekordse modellitöö juurde, mis sellel korral toimus Vene teatris, kus osalesin Reemet Piiroja Stuudio soengumodellina üritusel "Hair Fusion Show 2011", kus juuresolev pilt ka pärit ning mille raames koguti üle 6000 euro heategevuseks, seega "Inimesed on ilusad ja head!" Kas teate, et Beth Ditto "I wrote a book" on ülihea lugu! 

Kommentaare ei ole: