mai 04, 2008

olen tegija


















...nagu kõik teised need head inimesed, kes laupäeval koos Eestimaad puhastamas käisid! See lahe inimene, kes meid kogu selle aktsiooni tarvis üles märkis oli Mairo, ning kuna ta ise on pärit Valagamaalt Puka kandist, siis seal me ka prahti koristamas käisimegi. Olgu siinkohal üles täheldatud meie tiimiliikmed: Mairo ja Piret koos laste Rebecca ning Enricoga, mina ja Marek, ning veel kaks Mairo sõpra Germo ja Janek.
Meie päev algas laupäeva hommikul kell 05.30, pesemas käidud, riided seljas ootas meid juba Mairo oma Audi S8-ga, vägev auto igatahes! Nii, meid peale võetud läksime tagasi Mairo ja Pireti juurde, et lapsed peale laadida ja endid autodesse ära jagada, sest teine,Volkwagen transporter koos käruga oli ka vaja stuffi täis laadida, ning minul oli au siis Audiga kimada, Mairo, Germo Janek ja Enrico läksid volkariga, mina, Marek, Piret ja väike Rebecca audiga. Otsustasime, et saame Ülemiste Statoilis kokku, tangime ja sõit võib alata. Ja mis siis juhtus, kui jõudsime bussijaamast mööda Sitsi ja Tartu mnt. ristile enne Sossi mäge....Audil sai bensiin otsa ja nii me siis foori tagant edasi ei liikundki. Mõtlesime, et jube mark ikka, endil uhke ja suur audi, kuid pole bensiini...nooo aga juhtub ikka. Helistasime Mairole, et auto enam ei liigu....natukese aja pärast olid kutid bensiinikaniistriga kohal ja siis sõit Statoili, paak täis ja sõit võis Tartu poole alata. Sõit oli lahe, kuigi väike Rebaecca tegi vahepeal suurt jonni....aga see pole midagi, las harjutab häälepaelu äkki saab temast kungi ooperilaulja...:))))
Täpsem prügihunnik asus Rõngus, kohaele jõudes ja tiimi ära märkides alustasime siis suure koristustööga, ning õnneks leidsime meiegi ühe isiku andmed, kes oma prügi sinna poetanud oli....mis sellest saab eks vaatame edasi....muidugi anname korraldajatele edasi. Mida seal prügimäel ei leidunud.....jube kuidas inimesed loodust reostavad, enamik prügist olid viinapudelid, rehvid, koduelektroonika, leidsime ka mingi kodulooma sisikonna kilesse pakituna jne...jube!!!! Siit väike mõte, et viinapudeleid ja tetrapakke võiks ka tõesti panditaara hulka arvata, oleks Eestimaa tõesti puhtam. Nii muideks arvasid enamus inimesed kellega juttu sai tehtud....Ehk annab meil kuidagi seda asja ajada....vaatame....töö oli meeletu. Ma pole kunagi elus nii palju füüsilist tööd teinud, ning öösel koju jõudes olin surm-väsinud ja jäin kohe magama, kui tavaliselt pean ikka tähti lugema, et uni peale tuleks.... varsti kirjutan veel seda juttu edasi.....seniks sii ju!

Kommentaare ei ole: